Angelina Jolie çok kızacak… ‘Jennifer Aniston ile Brad Pitt üç yıldır görüşüyor’

Geçtiğimiz günlerde Jennifer Aniston’ın doğum gününe gitmesiyle gündeme gelen Brad Pitt’in, eski eşiyle üç yıldır görüştükleri iddia edildi. İkiliye yakın bir kaynak, Us Weekly’e yaptığı açıklamada Aniston ve Pitt’in üç yıldır görüştüklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Jennifer Aniston’ın doğum gününe gitmesiyle gündeme gelen Brad Pitt’in, Aniston’la üç yıldır görüştüğü öne sürüldü.

15 yıl önce boşanan ikilinden Aniston’ın, 2016 yılında annesini kaybetmesinin ardından yeniden görüşmeye başladıkları kaydedildi.

Eski çifte yakın bir kaynak, Us Weekly’e yaptığı açıklamada, “Vefat haberinin ardından Brad, Jennifer’ı arayarak ona destek oldu” ifadelerini kullandı.

Bu olaydan dört ay sonra eşi Angelina Jolie’yle yollarını ayırma kararı alan Pitt’in, eski eşine mesajlar atıp onu aradığı belirtildi.

Ünlü oyuncuların ‘Geçmişi kurcalamadıkları’, uzun bir süre önce Pitt’in eski eşinden özür dilediği ve güzel yıldızın da onu affettiği de iddialar arasında yer aldı.

55 yaşındaki Pitt’in bir süredir Charlize Theron ile aşk yaşadığı konuşuluyordu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.