Angelina Jolie, çocuklarıyla tatilde

Jolie, ayrılık sonrası en net görüntüyü, çocuklarıyla çıktığı kayak tatilinde verdi.

Angelina Jolie, boşanma davası açıldığından beri ilk kez Noel tatilinde çocuklarıyla birlikte net fotoğraf verdi.

Altı çocuğuyla birlikte Colorado’da kayak tatili yapan 41 yaşındaki oyuncu, sekiz yaşındaki ikizleri Knox ve Vivienne’in yanı sıra 10 yaşındaki kızı Shiloh ile birlikte objektife takıldı.

blank

Çocukların dondurma yediği, Jolie’nin ise kahve içtiği görüntülerde, Jolie’nin ve çocukların keyifli olması gözlerden kaçmadı.

Kayak sonrası kar giysileriyle objektife yansıyan aile bireyleri fotoğraflarının çekildiğini anladıklarında objektiflere gülümsemeyi ihmal etmedi. Jolie’nin çocuklarıyla yürüyüş ve alışverişleri esnasında yardımcısının da yakın takipte olması dikkat çekti.

Öte yandan eylül ayından beri Jolie ile boşanma davası ve velayet savaşı süren Pitt’in, çocuklarından ayrı geçirdiği Noel tatili sonrası, yakın arkadaşlarına, “Hayatımın en kötü tatil dönemiydi” dediği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.