Angelina Jolie Brad Pitt evliliğinde ‘politik’ kriz yaşanıyor

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 2005 yılında “Bay ve Bayan Smith” film setinde tanışıp birbirlerine aşık oldukları günden bu yana ilişkilerinde çok şey değişti.

UsWeekly Dergisi’nin iddiasına göre, altı çocuklu olarak 2014 yılında evlenen Jolie-Pitt çiftinin evliliklerinde kriz çıktı.

İddiaya göre 52 yaşındaki ünlü oyuncu Brad Pitt, 41 yaşındaki eşi Angelina Jolie’nin, Londra’daki politik kariyerini ilerletmeye yardım etmesi için Fransa’daki Miraval Malikanesi’ni satışa çıkarma isteğinden dolayı mutsuz.

Dergiye konuşan çifte yakın bir kaynağın, “Siyaset dünyasında yer edinme çabalarını artırıyor” dediği Angelina Jolie, İngiliz Lordlar Kamarası üyesi Arminka Helic ile birlikte çalışıyor.

Aynı politik görüşe sahip oldukları iddia edilen Helic ve Jolie’nin, İngiltere merkezli, kar amacı gütmeyen bir ortaklık kurdukları konuşuluyor. Oscarlı oyuncu aynı zamanda Londra Ekonomi Okulu’nda eğitim alıyor. İngiltere Lordlar Kamarası’na girmek istediği iddia edilen Jolie, çifte yakın bir kaynağa göre Pitt’le ortak mülkleri olan Miraval Malikanesi’nin boşaltılması için uğraşıyor.

Brad Pitt’in çekimlerini henüz bitirdiği “War Machine and Allied” filminden sonra “World War Z” filminin devamını çekecek olmasından dolayı Brangelina çifti, bu yazdan itibaren İngiltere’de oturmaya başlıyor.

Brad Pitt’in yorgunluk attığı ve kendi pembe şarap markasının üretimini yaptığı Fransa’daki malikaneyi satmak istemediği, gelen haberler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.