Angelina Jolie, Anneler Günü’nü oğlu Pax Jolie-Pitt ile birlikte geçirdi

Angelina Jolie, Anneler Günü’nde beş çocuğunu evde bırakıp oğlu Pax ile birlikte akşam yemeği yedi.

13 yaşındaki Pax’le Los Angeles’taki Beauty & Essex Restaurant’ta Anneler Günü yemeği yiyen Jolie, yemek çıkışında objektiflere takıldı.

Akşam yemeği için siyah bir elbise giymeyi tercih eden 41 yaşındaki ABD’li oyuncunun yanına diğer çocuklarını almaması dikkat çekti.

blank

Jolie, ikinci evlatlık çocuğu olan Pax’i 2007 yılında Vietnam’dan evlat edinmişti. Jolie’nin, Pax dışında Brad Pitt ile birlikte Maddox (15), Zahara (12), Shiloh (10), ikizler Vivienne ve Knox (8) adlı çocukları bulunuyor. Jolie, Pitt ile iki yılı evli geçen 12 yıllık birlikteliğini bitirdi. Jolie ile Pitt’in çocuklar için velayet mücadelesi sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.