Anderson Talisca Beşiktaş’a dönmek için mesaj gönderdi

Anderson Talisca, Beşiktaş’a dönmek için menajeriyle siyah-beyazlı kulübe mesaj gönderdi. Yıldız oyuncunun, “Önemli olan huzurlu ve mutlu yaşamak. Beşiktaş benim evim. Yeniden Beşiktaş’ta oynamak için gerekeni yapmaya hazırım” dediği öğrenildi.

Beşiktaşlı taraftarların hasretle andığı Anderson Talisca yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye hazır.

Brezilyalı futbolcu, 2017-18 sezonu sonunda, siyah-beyazlı kulübün 20 milyon dolarlık bonservis bedelini karşılayamaması üzerine Çin’in Guangzhou Evergrande takımının yolunu tutmuştu.

ÇİN’DE MUTSUZ

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre; Her fırsatta yaptığı paylaşımlarla Beşiktaş’ı unutmadığını gösteren 26 yaşındaki oyuncu şu anda Çin’de son derece mutsuz. Yıldız oyuncunun daha önce de Kartal’a dönmesi söz konusu olmuş, yıllık 9 milyon dolarlık ücreti transferi engellemişti.

Salgın sebebiyle ekonomik olarak iflas noktasına gelen Çin kulüplerinin birer birer yıldızlarını elden çıkarmak zorunda kalması Talisca’nın dönüş yolunu açtı. Geçtiğimiz günlerde seyircisiz oynanan G.Saray maçından önce Beşiktaş’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına “Yakında döneceğim” yazan Brezilyalı yıldız, yıllık ücretinde de büyük bir indirime gitmeyi göze almış durumda.

MENAJERİ ÜZERİNDEN MESAJ YOLLADI

Talisca’nın menajeri aracılığıyla yönetime mesaj gönderdiği ve “Önemli olan huzurlu ve mutlu yaşamak. Beşiktaş benim evim. Yeniden Beşiktaş’ta oynamak için gerekeni yapmaya hazırım” dediği öğrenildi.

Talisca’nın dönmesi, Beşiktaş’ta 10 numara bölgesinde forma giyen iki oyuncunun gönderilmesine bağlı. Yıllık 2,3 milyon avro kazanan Âdem Ljajic’in satılması için EURO 2020’de yapacağı vitrin iple çekiliyordu ama organizasyonun ertelenmesiyle bu plan suya düştü. Boateng de eğer beş maçta daha forma giyerse sözleşmesi otomatikman uzayacak ve yıllık 1,7 milyon avro kazanacak. İki oyuncunun elde kalması durumunda bütçeyi 30 milyon avro civarına indirmek zorunda kalan yönetimin Talisca hayalleri gerçekleşemeyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.