Amerikan futbolu oyuncusu Rob Gronkowsk, dünya rekoru kırdı

ABD’de Amerikan futbolu yıldız oyuncusu Rob Gronkowsk, 200 metre yükseklikteki helikopterden aşağı atılan topu yakalamayı başararak, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

ABD’nin Florida eyaletindeki Amerikan futbol takımı Tampa Bay Buccaneers oyuncularından Rob Gronkowsk rekor kırarak adını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırdı. 200 metre yükseklikteki helikopterden aşağı atılan topu rahatlıkla karşılayan Gronkowsk, ‘Dünyanın en yüksekten atılan kopu yakalayan kişisi’ olarak rekor kırdı. Rekor denemesi takımın antreman sahasında gerçekleştirildi.

O ANLAR KAMERADA

Bir çok kişi tarafından merakla izlenen denemesi için helikopterde bulunan 3 kişi metrelerce yükseklikten Gronkowsk’nun bulunduğu yere Amerikan furtbol topunu attı. O anlarda ile kayda alıdı. Görüntülerde, Gronkowsk’nun metrelerce yükseklikten atılan topu karşıladığı görüldü. Rekor denemesinin başarılı geçmesinin ardından bir çok kişi sevinerek, Gronkowsk’u tebrik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.