Amerikalı Rapçi Indian Red Boy, Instagram canlı yayınında öldürüldü

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Indian Red Boy, Instagram hesabından canlı yayın açarak hayranları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ancak canlı yayında korku dolu anlar yaşandı. Indian Red Boy yayın esansında öldürülürken takipçileri korkunç anlara şahit oldu.

Asıl adı Zerail Dijon Rivera olan, dünyaca ünlü rapçi Indian Red Boy, 8 Temmuz perşembe günü sosyal medya hesabından aracında canlı yayın açtı. canlı yayında bir arkadaşı ile sohbet eden ünlü rapçi keyifli halleri ile dikkat çekti.

Keyifli sohbet esnasında bir anda silah sesi gelirken, arkadaşı ilk olarak ne olduğunu fark etmedi. Indian Red Boy’un burnundan kan aktığı ve “Yardım edin” diye bağırdığı görüldü

blank

Hawthorne Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada ‘Görünüşe göre takip edilip planlanmış. Çete üyeleri gibi görünüyor ifadelerini kullandı.

Video sosyal medya yayılırken ‘Indian Red Boy videosu çok acımasız. Bir an gülüp geçiyorsun, bir dakika sonra nefes nefese yardım için yalvarıyorsun’ gibi yorumlar yapıldı.

Aracın ön camından kurşun izlerini tespit eden ekipler ünlü rapçinin olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kaynaklar tarafından doğrulanmasa da, Rivera’nın Los Angeles sokak çetesi olan Bloods’ın üyesi olabileceği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.