Amazon, Rusya ve Belarus’tan müşterilerin hesap açmasına izin vermeyecek

Amazon Web Hizmetleri, Rusya ve Belarus’tan müşterilerin hesap açmasına izin vermeyecek. Starbucks, Coca-Cola, Pepsi ve McDonalds da Rusya’nın Ukrayna işgali karşısında operasyonlarını durdurma kararı aldığını duyurmuştu.

Amerikalı e-ticaret devi Amazon, Rusya ve Belarus’taki müşterilerin yeni hesap açmalarına izin vermiyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Amazon Web Hizmetlerinin Rusya ve Belarus’ta bulunan yeni müşterileri kabul etmediği kaydedildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Rusya’daki ticari faaliyetlerini askıya alan veya sonlandıran küresel şirketlerin sayısı da her geçen gün artıyor.

Son olarak McDonald’s Rusya’daki 850 restoranını geçici olarak kapatacağını duyururken, Starbucks, Rusya’daki tüm ticari faaliyetlerini askıya aldığını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.