“Aman Reis Duymasın” filminin teaserı yayınlandı

Aman Reis Duymasın’ın teaserı büyük ses getirdi izleyecilerin beğenisini topladı.

Yapımcılığını Sinehane’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Onur Tan’ın oturduğu ‘Aman Reis Duymasın’ filminin teaserı yayınlandı. Teaser, mafyatik karakterleri ve ailelerini, görmeye hiç alışık olmadığımız biçimde eğlence dolu, hareketli ve aksiyonu bol sahneleriyle izleyiciyle buluşturmayı vadediyor.

2.5 milyon erişim sağlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin arasında yayınlanan teaser, sosyal medyada gündem oluşturdu. İzleyicilerin bir süredir merakla yanıtını aradığı ‘Tatilde Ne Oldu’, ‘Hızır Reis, Aileye Yazın Ne Yaşandı da Kızdı’ sorularının cevabı Youtube platformunda 2.5 milyon kişiye erişim sağladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeraltı dünyasındaki önemli isimleri bu kez “Aman Reis Duymasın” filminde eğlenceli sahneleriyle hayranlarının olduğu kadar sinemaseverleri de güldürmeye hazır.

‘Aman Reis Duymasın’ filminin hikayesi kadar kadrosu da zengin. Filmde Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Hakan Karsak, Savaş Özdemir, Sevinç Gürşen, Sevil Akı, Tevfik Erman Kutlu, Ömer Kurt, Bekir Çiçekdemir, Sabahattin Yakut, Berna Üçkareler, Ezgi Esma Kürklü gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

YouTube video

Filmin Konusu:

Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul’a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıddında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli’nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.

Aman Reis Duymasın 13 Aralık’ta Türkiye’de Sinemaseverlerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.