Alya Psikolojik Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezi, faaliyetlerine başladı

İstanbul Beylikdüzü’n de faaliyete geçen Alya Psikolojik Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezi “Değişime Açılan Kapı” sloganı ile projelerine adım atmaya başladı.

Uzman psikolog ve psikolojik danışman kadrosu ile bireylere, ailelere, çiftlere ve kurumlara eğitim ve psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zaman da psikolojik danışmanlık ile ilgili projeler ve sosyal sorumluluk çalışmaları yürütmektedir.

 

blank

Bünyesinde bireylere, gruplara ve ailelere yönelik kişisel, gelişimsel, akademik ve mesleki psikolojik destek vererek; bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, oyun terapisi, çocuk danışmanlığı, evlilik ve çift terapisi, eğitim koçluğu, davranışçı terapi, cinsel terapi ve psikolojik testler ile faaliyet göstermektedir. Farkındalık arttırmak adına, “ARINMA TERAPİ PROJESİ, BİR GÜN ÇOCUK OLUN EMPATİ PROJESİ ve 1 İNSAN 1 ENGEL FARKINDALIK PROJESİ” ile sosyal sorumluluk çalışmalarına adımlar atılmıştır.

Alya Psikolojik Danışmanlık ve Kişisel Gelişim Merkezi
HAKKIMIZDA

Alya Psikoloji 2019 yılında kurulmuş olan bir psikolojik danışmanlık merkezidir. Alya Psikoloji, uzman psikolog ve psikolojik danışmanlardan oluşan profesyonel bir ekiple psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Alya Psikolojik Danışmanlık, “Değişime Açılan Kapı” sloganı ile bireylere, ailelere, çiftlere ve kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekte, psikolojik danışmanlıkla ilgili projeler geliştirmekte ve sosyal sorumluluk çalışmaları yürütmektedir.

Alya Psikoloji kadrosu ile; Bireysel Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk Danışmanlığı, Evlilik ve Çift Terapisi, Eğitim Koçluğu, Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Psikolojik Testler, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Çalışan Anne Eğitimleri alanlarında hizmet sunmaktadır.

Alya Psikoloji ile en temel önceliğimiz psikoloji bilimi ve etik ilkeleri dikkate alarak bireylere, ailelere ve dolayısıyla toplum psikolojisine faydalı olabilmektir. Aynı zamanda meslektaşlarımızın bilimsel temellere dayanan ve farklılık yaratan eğitimlerle bilgi ve deneyim kazanmalarını sağlamak merkezimizin kuruluş misyonlarından biridir.

Adres: Barış Mahallesi, Akdeniz Caddesi Beyaz Center 8/1 Kat:2 Daire:25 Beylikdüzü/İstanbul
Telefon: 02128134242

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.