Altyapısı Tamamlanan Yollarda Sıcak Asfalt Hazırlığı

Altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan yolda sıcak asfalt serimi için hazırlıklar başladı.

15 Temmuz Mahallesi’ndeki Şifa Cami yanından Sulusaray Kavşağına uzanan 161. Sokak ve 50. Sokak ile 2000 Evler Mahallesi TOKİ bölgesindeki 39. Sokak’ta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Eski içme suyu borularından kaynaklı sık sık su kesintilerinin yaşandığı bölgede vatandaşların mağduriyeti gidermek için içme suyu hatlarını yeni nesil polietilen borularla değiştiren belediye ekipleri bölgede ayrıca ilk kez yağmur suyu hatları da oluşturdu.

Sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturulan yol boyunca üstyapı çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise ilk olarak yaya kaldırımları ile birlikte bordür çekimini tamamladı.

Çok sayıda iş makinesi ile gerçekleştirilen çalışmalarla PMT serimine başlanan yolda önümüzdeki günlerde sıcak asfalt kaplama yapılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.