Altın Portakal’da görülmemiş ilgi!

Onur Ünlü’nün yönettiği, Demet Evgar’ın başrolünde yer aldığı ‘Topal Şükran’ın Maceraları’ Altın Portakal Film Festivali’nde bugüne kadar en çok ilgi gören film oldu.

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Topal Şükran’ın Maceraları filmi, 56’ncı Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında seyirci ile buluştu. AKM Aspendos salonunda, hiçbir diyaloğun olmadığı filme sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

YouTube video

Koltuk aralarının bile dolduğu salondaki gösterimin ardından Onur Ünlü, oyuncular Demet Evgar, Halil Babür, Serhat Kılıç, Ayşe Melike Çerçi ve Bora Akkaş söyleşide izleyicilerin sorularını yanıtladı. Film gösterimindeki benzer kalabalık, söyleşide de yaşandı. İzleyiciler Ünlü ve oyuncuları yakından görebilmek için salonu tamamen doldurdu. Bazı seyirciler ise yerlere oturarak söyleşiyi dinledi.

blank
Demet Evgar

Yönetmen Onur Ünlü, filmin diyalogsuz olmasına yönelik önceden kafasında bir fikir olmadığını, senaryoyu çalışırken diyalog olmamasına karar verdiğini söyledi. Her zaman başka açılardan bakıp film çekmeye çalıştığını dile getiren Ünlü, “Sinema hikaye anlatma sanatı olduğu kadar görüntü sanatıdır. İyi yönetmenler, ‘Mecbur kalmadıkça diyalog yazma’ derler. Bunun üzerine gidip, elimden geldiğini yapmaya çalıştım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.