Altın emzikten sonra bu… Arda Turan’ın bebeğine pes dedirten hediye!

Futbolcu Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan’ın bebeği Hamza Arda’ya alınan hediye, sosyal medyanın diline düştü. daha önce kendisine altın emzik armağan edilen minik Hamza’ya isminin yazılı olduğu gümüş bir çatal bıçak takımı alındı.

Aslıhan Doğan ile Arda Turan’ın bebeklerine gelen altın emzikten sonra gelen hediye olay oldu. Ünlü çiftin bebeğine gümüş çatal kaşık takımı armağan edildi.

ALTIN EMZİK ALINMIŞTI

Futbolcu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan Turan’ın bebeklerine altın emzikten sonra bir ilginç hediye daha geldi. Geçtiğimiz gün minik bebekler Hamza Arda’ya gelen hediye görenleri şaşırttı.

blank

İSMİ YAZIYOR

Turan’ın sosyal medyada ‘Hamza’ ile ‘Arda’ yazılı gümüş kaşık ve çatalı yayınladığı gönderi “Şanslı bebek” yorumunu yaptırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.