Altı aylık hamile olduğuna inandıramıyor

Sarah Stage, hamile olduğuna inanmayanlara ultrason kanıtı gösterdi.

ABD’li iç çamaşırı modeli Sarah Stage, altı aylık hamile olduğuna inanmayan takipçileriyle bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaştı.

33 yaşındaki model, neredeyse dümdüz olan karnını gösteren fotoğraflarından sonra bebeğinin sağlıksız olduğu yorumlarını yapanlara, sosyal medya paylaşımıyla her şeyin yolunda olduğunu kanıtladı.

blank

Bebeğinin ultrason fotoğrafının altına, “Bugünkü doktor randevusu harikaydı. Bebek 1 kilonun biraz üzerinde, kalp atışı güçlü ve kocaman elleri var. İyi dilekleriniz için teşekkürler” notunu yazdı.

Bazı takipçileri Stage’in hamile olmadığına, taşıyıcı anne vasıtasıyla gizlice bebek sahibi olduğuna inanıyor.

Hamileliğinin 26’ncı haftasında olan Stage, bebeğinin kilosunun düşük olduğu yorumlarına da, olması gerektiği kiloda olduğu cevabını verdi.

Stage, hamileliği boyunca altı kilo aldığını belirtti.

Instagram’da 2,2 milyon takipçisi olan ABD’li model, ilk hamileliğinde de karın kaslarının belirgin olduğu fotoğraflarını paylaşmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.