Altay’dan Türk kadınına övgü

Hafta sonu Kıbrıs Girne’de Chamada Kulüpte sahne alan şarkıcı Altay sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Son şarkısı Keşke Aramasaydın’ın çok beğenilmesinden ve dinleyenlerinden tam not almasından dolayı çok mutlu olduğunu ve bu mutluluğun daha güzel işler yapmasına motive ettiğinden bahsetti.

Gündemdeki olaylara tek tek açıklama getiren Altay “ öncelikle Yeni Zelanda’da yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum çok üzücü bir olay umarım tekrarı olmaz” dedi. “ Ayrıca önümüz 18 mart sizlerin aracılığıyla tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların sayesinde bugün hayattayız unutmayalım “ dedi.

Basın mensuplarının Mehmet Akif Alakakurt’un kadınlar hakkındaki yaptığı açıklamayı sorması üzerine “Yaptığı açıklamanın oldukça talihsiz olduğunu ve bizleri büyüten annelerin bir kadın olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi. Ona tavsiyem annesinin ayağını yıkamalı ve suyunu içmeli. Türk kadınının dünyada örnek olacak nitelikte özverili ve fedakar.” olduğunu belirtti

Röportajın ardından sahneye çıkan Altay dinleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.