Alper Potuk ile Tuvana Türkay’a THY’den dava!

Geçtiğimiz günlerde Tuvana Türkay’ın Türk Hava Yolları (THY) yollarıyla olan tartışması ve yaptığı paylaşımdan sonra THY dava açacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Tuvana Türkay ve 3 yıldır gelgitli ilişkileri ile gündemde olduğu sevgilisi Fenerbahçeli topçu Alper Potuk THY ile İstanbul’dan Dalaman’a gideceklerdi.

İstanbul Havalimanı’na erken gelen Tuvana Türkay uçağa bindi. Sevgilisi gecikmesinden dolayı uçaktan indi. Alper Potuk geldikten sonra uçağa binemeyince sosyal medya hesbından paylaşım yaparak THY’yi eleştirirken Türkay, yaptığı paylaşımda “Rezilsin THY. Uçak hala körükten ayrılmamışken kapıdaki yolcuyu almamak, yakını burada beklerken. Ben uçaktan ayrılıyorum ama siz yolcuyu almıyorsunuz” yazmıştı.

THY, Türkay’ın bu paylaşıma ve havalimanında yaşanılan tartışmaya kayıtsız kalmadı.

Hürriyet yazarı Uğur Cebeci, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın “Basit ve saçma iddialarla THY’nin karalanmasına, laf edilmesine bile izin vermem. Sadece işimize bakıyoruz” açıklamasını yaptığını ve Türk Hava Yolları’nın (THY) oyuncu Tuvana Türkay ile futbolcu Alper Potuk hakkında dava açmaya hazırlandığını aktardı.

Alper Potuk geç kaldı, sevgilisi Tuvana Türkay uçakta kriz çıkardı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.