Alpay: Tarkan’da hiçbir özellik bulamıyorum!

Efsane sanatçı Alpay’dan hem Rapçiler’e hem de Tarkan’a ağır eleştiriler.

Boğaz turu ile keyifli saatler sunacak olan ‘Müzik Boğaz’dan Gelir’de birbirinden ünlü sanatçılar sahne almaya devam ediyor. 900 Kişilik tekne ile boğaza açılan ve dinleyicilerine boğaz manzarası eşliğinde müzik ziyafeti vermeye devam eden Müzik Boğazdan gelir konseptinde bu hafta Rubato ve efsane şarkıcı Alpay vardı. Boğaz köprülerinin manzarasıyla boğazda tur atan müzikseverler Rubato şarkılarıyla kulaklarının pasını sildi.

Dün akşam Müzik Boğazdan Gelir teknesinde sahneye çıkan diğer isim ise Efsane sanatçı Alpay’dı

Efsane Sanatçı Alpay’dan Rapçiler ve Tarkan’a ağır eleştirilerde bulundu.
Tarkan ve Rapçiler ile ilgili açıklamalar yapan, Tarkan’ın özel bir sesi olmadığını, Rapçilerin de müzik değil başka bir şey yaptığını söyledi.
Sosyal Medya’yı takip etmiyorum diyen Alpay, ‘’sosyal medya beni takip ediyor’’ dedi.

İçinde gerçekten rap olan bir şarkı yapacağım diyen Alpay magazinburada mikrofonlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘’Rapçilerin ne yaptığını anlamıyorum ben , onların yaptığı müziği anlamıyorum. Türkiye de 50 den fazla şarkım 1 numara oldu. Önemli olan yaşayan şarkı yapmak. Şimdi Tarkan diyorlar, Tarkan da hiçbir özellik bulamıyorum ben. Benim dinleyip Tarkan zannedebileceğim 50 tane adam var. Sesinin hiçbir özelliği yok. Yaptığı şarkı 10 gün sonra çöpe atılıyor. 1 tane kalıcı müziği var ondan haberi yok onun. Kış güneşi diye bir şarkısı var 1. Sınıf bir şarkı.Kalıcı olabilecek şarkı. Ben düşünüyorum şimdi Eylülde gel hala 1 numara, 1975 in şarkısı, fabrika kızı 1969 un şarkısı. Yani bir sürü şarkım var. Hayalimdeki resim 1989 un şarkısı, aylık rüzgarı 1975 in şarkısı, şimdi yeni şarkılar yapacağım’’ dedi.

Müzik Boğazdan gelir teknesi 900 kişilik müziksever dinleyicisini önümüzdeki günlerde 20 Eylül’de Zuhal Olcay, 27 Eylül’de Ahmet Arslan Grup Abdal, 4 Ekim de Feridun Düzağaç, 11 Ekim de Cem Adrian, 18 Ekim de Nazan Öncel, 25 Ekim de Resul Dindar, Ekin Uzunlar ile ağırlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.