Alp Navruz, Başak Parlak’ı üç günde aldattı

Başak Parlak’ın üç gün önce aşkını ilan ettiği Alp Navruz, başka bir kızla yakalandı. Apartman boşluğuna saklanan yakışıklı oyuncu ‘Şimdi yandık’ dedi.

‘Fazilet Hanım Ve Kızları’nın başrol oyuncusu Alp Navruz’la, ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak, üç gün önce yeni bir aşka yelken açtıklarını ilan etmişti. El ele gezerken görüntülenen çift mutlu olduklarını dile getirmişti. Fakat 3 yıllık sevgilisi müzisyen Caner Karamukluoğlu’ndan ayrıldıktan sonra Alp Navruz’a gönlünü kaptıran Başak Parlak büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çünkü yakışıklı oyuncu önceki gece başka bir güzelle Karaköy’de gece kulübündeydi. Mekan önünde gizemli güzelle sohbet eden Alp Navruz flaşlar patlayınca kaçmaya çalıştı. Yanındaki kız arkadaşı koşar adım mekana geri giderken Navruz’sa bir apartmanın merdiven boşluğuna sığındı. Bina içerisinde fotoğraflarının çekilmesiyle kendisini tekrar dışarı atan oyuncu, bindiği ilk taksiyle gecenin karanlığına karıştı. Gözler şimdi yeni aşka başladığı Başak Parlak’a çevrildi. Bakalım güzel oyuncu sevgilisinin çapkınlık gecesindeki bu hareketine nasıl bir tepki verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.