Alp Navruz, Alina Boz ile aşk mı yaşıyor?

Son dönemin gözde oyuncuların Alp Navruz, Alina Boz ile aşk mı yaşıyor?

Son dönemde adı meslektaşı Alina Boz ile aşk dedikodularına karışan Alp Navruz, “Sadece arkadaşız. Haberi okuduğumda ben de çok şaşırdım. Şu an hayatımda kimse yok.” açıklamasında bulundu.

Alp Navruz, muhabirlerin hakkında çıkan çapkınlık haberlerini hatırlatması üzerine ise; “Hayatımda biri olduğu zaman, bunu sizlerle paylaşmaktan asla çekinmem. Çapkın değilim, aşk adamıyım. Bu konuda fazlasıyla seçici olduğum için, kalbim boş.” cevabını verdi.

Başrolünde yer aldığı dizinin biteceği konusundaki iddialara da açıklık getiren oyuncu; “Bunun için şimdiden konuşmak erken olur. Bizler de bilmiyoruz, sezon sonu göreceğiz” dedi.

Genç oyuncunun, geçtiğimiz ay bir spor markasının daha yüzü olması karşılığında ise 750 Bin TL aldığı iddia edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.