Almula Merter Churm yeni projeler için İngiltere’de kampa girdi

“Dokuz Ay On Gün” kitabı İngilizce’ye çevrilen Almula Merter Churm, yeni projeleri için kolları sıvadı. Üç farklı proje üzerinde çalışan ve İngiltere’de kampa giren ünlü sanatçı, 2020 yılına kelimenin tam anlamıyla damgasını vuracak!

Sanat dünyasının en üretken isimlerinden Almula Merter Churm’ün son kitabı “Dokuz Ay On Gün” İngilizce’ye çevrildi. Sanatçının evlatlarına kavuşma sürecini anlattığı eser, yeni yılda yurtdışında yayımlanacak. Sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren ve son olarak Türk Kanser Derneği’nin yüzü olan usta sanatçı, yeni projeleri için de hummalı bir hazırlık sürecine girdi.

KAMPA GİRDİ

Almula Merter Churm, 2020 yılında üç farklı alanda sevenlerinin karşısına çıkacak. Yeni projelerinin hazırlığı için İngiltere’de kampa giren ünlü tiyatrocu-yazar, hem edebiyat, hem tiyatro hem de televizyon dünyasına damga vuracak.

2020 ALMULA MERTER CHURM’ÜN YILI OLACAK

Yeni romanını yazmaya başlayan Almula Merter Churm, eseri 2020’nin ocak ayında edebiyat tutkunlarıyla buluşturacak. Sanatçı, kadınlara yönelik bir gündüz kuşağı programıyla ekranda da boy gösterecek. Ocak ayında başlaması planlanan programda kültür sanat dünyasının nabzı tutulacak, yemekten modaya kadınları ilgilendiren her konu ele alınacak. Almula Merter Churm, bir süredir üzerinde çalıştığı tek kişilik güldürü türündeki tiyatro oyununu da önümüzdeki şubat ayında sahnelemeye başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.