Almanya’da Türk moda rüzgarı

2005 yılında Almanya’nın Duisburg şehrinde Avrupalı Türkleri hedef kitlesi olarak belirleyen ve bu doğrultuda faaliyete geçen Cinderella Gelinlik her sene yenilediği kreasyonunu bu yılda Düsseldorf şehrinde Türkiye’den gelen Deniz Akkaya,Ivana Sert ve Kemal Doğulu’nun katılımıyla sevenlerine tanıttı.

Türk modasına yön veren bu süper üçlü önce podyumda yürüdü daha sonra jüri koltuğuna geçip gelinlikler hakkında eleştirilerde bulundular. Almanya’da yaşayan Türklerin inanılmaz ilgisi izdihama yol açsa da burda olmaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Deniz Akkaya ve Ivana Sert sözlerini “Allah herkese bir gün gelinlik giymeyi nasip etsin” diyerek tamamladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.