Alkolu fazla kaçıran oyuncu Sezgi Sena Akay yere kapaklandı

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde ‘Sanavber Hatun’u canlandıran son olarak da Hıçkırık dizisinde Nalan karakteriyle ekranlarda olan Sezgi Sena Akay’ın keyifli başlayan gecesi kötü bitti.

TÜRKİYE GÜZELİ YERLERDE SÜRÜNDÜ

2012 Best Model Of The World birincisi Sezgi Sena Akay, önceki akşam Bebek’teydi. Kız arkadaşıyla birlikte araçlarından inen Akay Arnavut kaldırımda yürürken tepe taklak oldu. Alkollü olan ünlü güzel, bir anda dengesini kaybederek yere kapaklandı. Yol kenarındaki demirlere tutunarak ayağa kalkmaya çalışan Akay’ı kız arkadaşı gülerek izledi. Zor da olsa ayağa kalkmayı başaran oyuncu montuyla yüzünü gizleyerek gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Sezgi Sena Akay merdivenlerde yuvarlanırken yardımına kimse gitmedi.

Sezgi Sena Akay yüzünün görünmemesi için montunu kendine siper etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.