Alişan’ın eşi oyuncu Buse Varol’dan yeni imaj

Bir süredir takmadığı alyansını yeniden taktığı haberleri ile gündeme gelen oyuncu Buse Varol, saçlarında farlılığa gitti. İmajını yenileyen Buse Varol, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Şarkıcı Alişan’ın eşi oyuncu Buse Varol, bir süredir boşanma haberleri ile gündemde. Kızı Eliz’in doğum günü organizasyonundan bu yana eşi Alişan’a karşı tavırlı ve küs olduğu iddia edilen Varol, alyansını çıkarması ile de günlerce konuşulmuştu. Ancak Buse Varol cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya başladı.

BUSE VAROL’DAN YENİ İMAJ

Çıkardığı alyansını geri takıp bir paylaşımda bulunan Buse Varol, imajında da yeniliğe gitti. Saçlarını değiştiren ünlü oyuncu, son halini de sosyal medya hesabından paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.