Alişan’ın eşi Buse Varol yeni doğan kızını paylaştı

2018 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile evlenen Buse Varol dün ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Anne olmanın mutluluğunu tekrar yaşayan Varol, kızı Eliz’in fotoğraflarını yayınladı. Dün doğan çocuğunun fotoğraflarını akrabalarına gönderen Alişan, yakınlarının bu fotoğrafları hikaye olarak paylaşmasına çok sinirlenmişti.

Alişan-Buse Varol çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. 2018 yılında evlenen çiftin oğulları Burak 2019 yılının Şubat ayında doğmuştu. Çift ikinci kez anne- baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

blank

Doğum sıorasında eşinin yanında olan ve yalnız bırakmayan Alişan, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı. Kızının tam görünmediği kareyi paylaşan Alişan, gönderiye “Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür…” notunu düştü.

Alişan, dün dünyaya gelen kızının fotoğrafını paylaşian tanıdıklarına ise oldukça kızgındı. “Yazıklar olsun sana” diyen sanatçı, “En yakınlarım, birkaç kişiye fotoğraf atıyorum, o da alıyor hikayesine atıyor ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde” ifadelerini kullandı.

İkinci kez anne olan Buse Varol ise kızının yüzünü göstermeyi tercih etmeyerek bir fotoğraf karesi paylaştı. Varol, paylaşımına “Avuç içi kadar mutluluk” notunu düştü.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.