Alişan’ı cenazede yalnız bıraktı denilen Demet Akalın, sessizliğini bozdu

Şarkıcı Demet Akalın, yakın dostu Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın cenazesine gelmemiş ve konser programlarını da iptal etmemişti. Bu nedenle vefasızlıkla suçlanan Akalın, sessizliğini bozdu. Şarkıcı, hakkındaki iddialara sert tondan yanıt verdi.

YouTube video

Şarkıcı Alişan’ın koronadan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın cenazesine yakın dostu Demet Akalın’ın katılmaması ve son olarak Seda Sayan’ın konserlerini yasta olduğunu belirterek iptal etmesi fakat Akalın’ın iptal etmemesi haberleri, ünlü ismi gündeme taşımıştı.

Tüm tepkilere yanıt veren şarkıcı, kendisini vefasızlıkla suçlayanlara; ‘Ben iki gündür Alişan’ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde toprağın üstünde! Tüm tepkilere yanıt veren şarkıcı, kendisini vefasızlıkla suçlayanlara; ‘Ben iki gündür Alişan’ın yanındayım. Beni bu işlerin içine sokmayın! İnsanlar acılı! Sabah mezarlıktaydım, kızının Ayıptır, günahtır, acı bu acı ya! Magazinlik değil konu ne garipsiniz ayıp. Konuşacak çok şey varda o gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok. İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor. Gelen varsa anlardı.’ dedi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.