Alişan’dan Kıvanç Tatlıtuğ, Seranay Sarıkaya ve Gökçe Bahadır’a övgü

Alişan, geçtiğimiz hafta sonu KKTC’deki Concorde Luxury Otel’de sahne aldı. Alişan, Kıbrıs”a oğlu Burak ve eşi Buse Varol” la birlikte geldi.

Alişan,”Burak, bugün ilk kez uçağa bindi, normalde ağlamaları oluyor tabiki ama uçakta hiç ağlamadı. Burak, dünyaya gelidikten sonra benim içlerim biraz daha iyi gitmeye başladı. Burak, bana uğur getirdi. Buse Varol ”Alişan, Burak”ın altını da değiştiriyor, yeri geldiğinde kucağına alıp uyutuyor da.Alişan,”Burak”ı uyuturken onun kulağına küçük küçük melodiler okuyorum benim sesimi duyunca direk uyuyor.

Çocuklar için çok güzel bir şarkı yazıyor Hakkı Yalçın, önümüzdeki hafta sonu Buse ile stüdyoya girip o şarkıyı birlikte okuyacağız. Bu çocuk şarkısı kesinlikle ticari düşünülen bir şarkı değil. Bu sadece bir anı, olsun diye düşünülmüş bir proje. Burak, büyüdüğünde onu görecek ve onun için de çok güzel bir anı olarak kalacak. Buse” nin sesi çoğu şarkıcıdan güzeldir. Buse” nin sesi güzel ilerde ne olacağı belli olmaz, belki birlikte sahne alma durumumuz da olabilir. Sesi güzel olan oyuncu da sahne yapabilir, bakıyorsun şimdi bir çok dizi oyuncusu şarkı okuyor ve oyunculuk da yapıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Seranay Sarıkaya, Gökçe Bahadır, gibi bir çok oyuncu şarkı söylüyor, oyunculuğu da devam ediyor.

İnsanın yeteneği varsa oyunculukta yapar, şarkıcılık da yapar, bunun kararını halk verir. Halk, iyi dönüş oluyorsa demekki bu işi iyi yapıyorsun demektir. Ben şimdi şarkıcıyım oyunculuk yapmam abesmi olur, yo ben, kendi tarzımda en fazla bölümlü dizi çeken ses sanatçısıyım. Ben dört yüz bölüm dizi çektim. Buse ile birlikte oynamamız için çok proje geliyor ama biz ilerde birlikte sabah kuşağı programı yapmayı düşünüyoruz.

Yirmi üç yıldır sahnelerdeyim

Serkan Kaya” nın İbrahim Tatlıses”in yeni veliahtı, olduğu söyleniyor bu konu da ne düşünüyorsunuz? “Bu sene benim yirmi üçüncü senem, ben yirmi üç yıl sonra kendimi kimse ile kıyaslamam. Şimdi onun sesi daha gür bunun sesi daha güzel diye polemiğe girmem. İnsanlar beni sevdikçe ve talep oldukça ben sahneler de olmaya devam edeceğim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.