Alişan’dan Demet Akalın açıklaması: Şimdi onlar düşünsün

Yeni baba olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde barıştığı Demet Akalın’la ilgili açıklamalarda bulundu. Alişan “Demet’le Burak olduktan sonra konuşmaya başladık. Arada laf taşıyan insanlar vardı.Bizi çekemeyen insanlar çok şimdi onlar düşünsün” dedi.

Yeni baba olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde barıştığı Demet Akalın’la ilgili açıklamalarda bulundu.

“BİZİ ÇEKEMEYEN ÇOK İNSAN VAR”

Yaklaşık 6 yıldır küs olduğu popçu Demet Akalın ile barışma süreci hakkında da konuşan Alişan, şunları aktardı.”Demet’le Burak olduktan sonra konuşmaya başladık. İlk telefonda konuştuk.Sonra bir araya geldik. Demet oğlumun doğduğu ilk hafta gelecekti ama işlerinden dolayı uğrayamadı. Sonrası uzun uzun konuştuk.

Arada laf taşıyan insanlar vardı. Mesela benim söylediğim bir şeyi gidip Demet’e 10 katarak anlatmışlar.O bana sordu benim hakkımda böyle böyle demişsin, bende ona sen benim hakkında böyle böyle demişsin ben o yüzden konuştum dedim ama halbuki arada o lafların hiç biri olmadı.Bizi çekemeyen insanlar çok şimdi onlar düşünsün” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.