Alişan’dan Ali Koç’a istifa çağrısı!

Şarkıcı Alişan, Karagümrük beraberliği sonucu Fenerbahçeli taraftarın tepki gösterdiği kulüb başkanı Ali Koç’a sitem ederek, ‘Fenerbahçe’yi uçuracaksın diye destekledik, bizi bitirdin’ dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında 9 kişi oynayan VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda 1-1 berabere kalmasının ardından Başkan Ali Koç’a taraftarlar tepki gösterdi.

‘BİZİ BİTİRDİN’

Tepki gösterenlerin arasına şarkıcı Alişan da katılarak sosyal medya hesabından “Biz seni Fenerbahçe’yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin diye, en önemlisi şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. Gerçekten güzel bir şey yapmak istiyorsan olmuyor, yapamıyoruz, beceremedik diyin ve istifa edin” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.