Alişan yeni yılı eşi Buse Varol ile Kıbrıs Chamada Hotel’de karşıladı

Alişan, yaklaşık 800 kişinin dolduğu salonda en sevilen şarkılarının yanı sıra bir çok popüler parçalara yer verdiği repertuarı ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerine harika bir gece yaşattı.

Saat 12’ye girmek üzereyken dinleyiciler ile son on saniyeyi birlikte sayarak tüm seyirci ile bütünleşti. Geçtiğimiz aylarda Kovid-19 sebebiyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş’sız ilk yılbaşı geçirmesiylede biraz buruk olan şarkıcı, “2021 yılı benim için kötü bir yıldı. En sevdiğim insanlardan biri olan kardeşimi aldı benden. Ama benim görevim bu gece insanları eğlendirmek. İşim sayesinde ayakta durabiliyorum. Yoksa daha sıkıntılı günler yaşayabilirdim. Mesleğimizde zor bir meslek, acılı günümüzde bile insanları eğlendirmeye çalışıyoruz.“ dedi.

blank

Basın mensuplarının “ İnsanları sizi duygusal kişiliğiniz ile tanıyor. Bu süreci nasıl atlattınız. Psikolojik bir destek aldınız mı?” şeklindeki sorusuna “ Evet psikoloğa gittim birkaç defa bana kendiside telkinlerde bulundu. Dediğim gibi işim olmasa benim için daha kötü olurdu. Biraz işlerimin yoğun olması sebebiyle orayada fazla gidemedim.” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.