Alişan ve Eda Erol ayrılığının perde arkası

Alişan, Eda Erol’la yüzük attıklarını itiraf etti. Ayrılığın ardından tartışmalar başladı. Esra Erol sessiz kalırken eşi Ali Özbir’le Nur Yerlitaş kavgasına Kudret Özbir de dahil oldu.

Evlenecekleri konuşulan Alişan- Eda Erol çifti düğüne 3 ay kala nişan yüzüklerini attı. Dünden beri yapılan yorumlar karşısında sessiz kalan Alişan, Instagram hesabından açıklama yaparak ‘ayrılık’ haberlerini doğruladı. Ünlü türkücü “Bilgilendirme… Eda ile nişanı attığımız haberleri doğrudur. Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı.

TANIMA SÜRESİYDİ

Nişanlılık zaten birbirini tanıma sürecidir. Biz bu süreçte anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Onlar bizleri barıştırmak için gerekli çabayı sarf ettiler sağ olsunlar. Ama iki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs ya da karşılıklı iddialar beklemeyin. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri ve ailesi. Tüm basın mensuplarından ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimizi üzmektedir. Biz onları zaten üzdük. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyorum” şeklinde mesaj yayınladı. Nur Yerlitaş’ın ‘reklam yapıyorlar’ imasına ‘Katanayı Allah’a havale ediyorum’ şeklinde cevap veren Ali Özbir’e Nurella’dan sert yanıt geldi.

‘BABAMA LAF SÖYLETMEM’

Nurella, “Başka cevap beklerdim, daha kaliteli, daha ince esprili ama onlar o şekilde karşılık vermek istedi” dedi. Ali ’nin kardeşi Kudret Özbir de, instagramdaki yorumlara babasının ismi karışınca köpürdü. Kudret Özbir bir takipçiye, “Bak terbiyesiz babamı niye karıştırırsın anlayamadım. Sen Ali’nin kültürsüz olduğunu nerden bilirsin. Olay kimse ona vurun babalar analar niye karışır anlamam” şeklinde mesaj yazdı.

‘Düşmanlar zil takıp oynasın’

Alişan, ayrılığı bu fotoğrafın altına yazdığı notla duyurdu. Bu kez de ‘Bu fotoğrafla ne demek istedi?’ tartışması ortaya atıldı. Belli ki kapalı zil işareti koyarak sessizlik anlamı katmak istemişti. Ancak paylaşıma ‘Düşmanlar zil takıp oynasın. Bekarım, aramalara açığım’ şeklinde anlamlar yüklendi.

Tektaş sorun oldu

Türkücü Alişan, Eda Erol’a 150 bin liralık yüzük takmış ve “Yüzüğünü göster. Ona çok para verdim, taksitlerini ödüyorum” diyerek Eda Erol’a yüzüğü göstertmişti. Ayrılığın ardından yüzüğü geri istediği iddia edilince isyan ederek “Öyle bir şey olabilir mi? Takısı-tukusu umurumda mı benim?” diye konuştu.

Fotoğraflar için 30 bin dolar istiyor

Eda’nın eski sevgilisi Ogan Şenyolcu ‘Eda’yla büyük aşk yaşadık. Alişan için bizi kopardılar’ iddiasını ispatlamak için elinde fotoğraflar olduğunu dile getirdi. Sonra da fotoğraflara 30 bin dolar değer biçti. Alişan’a da aynı fotoğrafların gönderildiği ve ayrılığın bu nedenle gerçekleştiği söylentisi güç kazandı.

Eski sevgili iddiasına yanıt

Ogan Şenyolcu’nun etkisiyle Alişan’ın ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Alişan “Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.