Alişan ve Buse Varol’un evliliğinde kriz yaşanmasının nedeni günler sonra ortaya çıktı

Eliz’in doğum gününe Alişan’ın annesi ve kardeşi Selçuk Tektaş’ın eşi Merve ile kızlarının katılmaması aile içinde kriz olduğu iddiasını gündeme getirmişti. Buse Varol, aile içinde düzenlenen partiye davet edilmediğini açıklaması ile boşanacakları iddialarının fitilini ateşledi.

Ünlü şarkıcı Alişan ile Buse Varol’un kızları Eliz’in doğum günün ayrı ayrı kutlaması boşanma haberlerini beraberinde getirdi. İkili, evliliklerinde kara bulutlar dolaştığını kabul etti. Ancak, Alişan ve Buse Varol, boşanacakları haberlerini her fırsatta yalanladı.

blank

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında bir kaynaktan gelen bilgiyi aktardı. Alişan ve Buse Varol’un evliliğindeki kriz için bomba bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre, Alişan, kızının doğum gününde Selçuk’un fotoğrafının olduğu bir pasta istemiş. Buse Varol ise duruma karşı çıkarak “Kesinlikle olmaz, aile ile kutladığımız partide yapalım pastayı” demiş.

Yaşanan pasta krizinin ardından Selçuk Tektaş’ın eşi Merve ve kızları ile Alişan’ın annesi Eliz’in otelde yapılan doğum günü partisine katılmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.