Alişan: İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık

Geçtiğimiz ay kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan kardeşinin kızlarıyla birlikte Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Alişan’ın yeğenlerinin elini bir an olsun bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.

YouTube video

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, kendisine emanet edindiği yeğenleri Eyşan ve Ceylan ile birlikte görüntülendi. Kardeşinin vefatı sonrası ‘Artık dört çocuğum var’ diyen ünlü şarkıcı, yeğenleriyle alışveriş turuna çıktı.

Milliyet’te yer alan habere göre; Yeğenlerinin etkilenmemesi için sık sık onlarla vakit geçiren ünlü sanatçı, Etiler’de görüntülendi. Yeğenlerinin ellerini bir an olsun bırakmayan ve onlarla birçok mağaza gezen 45 yaşındaki Alişan, sonrasında elektrikli scooter aldı.

blank

Alişan, muhabirlerden soruları kabul etmeyerek, “Arkadaşlar başka zaman, şimdi olmaz” diyerek yeğenlerinin yanında konuşmak istemedi.

Eliz ve Burak adında iki çocuğu olan ünlü sanatçıyı görenler, ‘Yeğenleri Eyşan ve Ceylan’a babalık ediyor’ yorumunu yaptı.

“ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR”

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, “Abim bizi öksüz bıraktın, gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi. Allah’ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı. İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni çok seviyorum abim”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.