Alişan: Dört çocuk istiyoruz

Evlilikleri sonrası birçok reklam ve dizi teklifi alan Alişan-Buse Varol çifti, Masko’nun reklam yüzü oldu. Ünlü türkücü, markanın iftar yemeği öncesi basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlk reklam filminin çekimlerine en kısa sürede başlayacaklarını ve eylül ayında ekranlarda olacağını belirten Alişan, “Çok şükür ki seviliyoruz ve evliliğimiz sonrası da birçok teklif aldık. Böylesine büyük bir marka ile çalışmaya başlayacağımız için çok mutluyuz” dedi.

‘ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ’

Alişan-Buse Varol çifti, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştıkları bir video nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Alişan, “Yoruma ve eleştiriye açığız. Herkes paylaştığımız videoyu veya fotoğrafı beğenecek diye bir şey yok, ama eleştirinin dozu küfre dayandığı vakit bunu tolore edemeyiz dedi.

‘SESSİZ KALAMAYIZ’

Ünlü türkücü, “Dün bilişim savcılarının yanına giderek başvuruda bulunduk. Önümüzdeki günlerde 10-15 kişiye davalar açılacak. Kimse küfür etme hakkına sahip değil. Bu durum karşısında sessiz kalamayız” ifadelerini kullandı.

‘DÖRT ÇOCUK İSTİYORUZ’

Masko Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu’ya konser sözü veren Alişan, jestine “Biz de çiftimizin çocukları olduğunda onlara bebek odası sözü veriyoruz” karşılığını aldı. Ünlü türkücünün, bu cevap üzerine “Biz dört çocuk istiyoruz yalnız” şeklinde yorum yapması herkesi güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.