“Alişan askere daha geç gitmek için 33 yaşında profesyonel futbolcu olmaya çalıştı”

Hafta için her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı jürileri Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto yaptıkları açıklamalarla magazin gündemini sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alişan’ı öven ve ekip Buse Varol’u yerden yere vurmuştu. Bu hafta ise 3’lünün hedefinde olan isim Alişan oldu.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz gündüz kuşağında yayınlanan magazin programları arasında yer alıyor. Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz ekibi geçtiğimiz günlerde Alişan’ın eşi Buse Varol’u hedef almıştı. Hızını alamayan 3’lü bu sefer de Alişan’ı masayı yatardı.

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında yine çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Bu iddialardan biri de geçtiğimiz hafta yeniden baba olan ünlü türkücü Alişan’la ilgiliydi. Geçtiğimiz hafta Söylemezsem Olmaz programında babalığı ve Buse Varol’a karşı harika bir eş olmasıyla yeregöğe sığdırılamayan Alişan, bu hafta “askerlik” konusu yüzünden Arto ve Seren Serengil’in diline düştü.

blank

“ALİŞAN ASKERE GİTMEMEK İÇİN 33 YAŞINDA FUTBOLA BAŞLADI”

Alişan’ın askere daha geç gitmek için 33 yaşında profesyonel futbolcu olmaya çalıştığını söyleyen Arto, devletin bunu yemediğini ve Alişan’ın uzun dönem askerlik yapmak zorunda kaldığını canlı yayında anlattı. Bircan Bali ve Seren Serengil ise Arto’nun açıklamalarının karşısında oldukça şaşırdı, hatta inanmadı.

Arto: “Çok değerli bir futbolcudur o. 33 yaşından sonra yeniden futbola başlamıştır ama ne malesef ki devlet bunu yememiştir ve askere gitmiştir. Çünkü biliyorsun, futbolculara 38 yaşına kadar tecil veriliyordu. Gitti kendini futbolcu olarak yazdırdı 33 yaşında. 36 maçın 12’sinde oynaması gerekiyordu fakat oynayamadı. Alişan mecburiyetten uzun dönem askerlik yaptı. Yoksa Tepecik Sporun gülüydü o! 33 yaşında tekrardan profesyonel futbolcuğa geri dönecekti ama nasip olmadı.” açıklamasını yaptı.

Alişan’la evlenerek hayatını garantiye aldı! Seren Serengil’den olay Buse Varol yorumu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.