Alina Boz’un yerine Melis Sezen geldi!

TRT’nin Milli Mücadele’nin 100’üncü yılına özel hayata geçireceği projelerin ilki olan Ya İstiklal Ya Ölüm’ün çekimleri başladı. Kadrosunda önemli isimlerin olduğu dizide flaş bir değişikliğe gidildi.

Çekimleri geçen perşembe başlayan dizide Birkan Sokullu, İlker Kızmaz, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Alina Boz, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür, Serkan Ercan gibi isimlerin yer aldığı açıklanmıştı.

Ancak son gelen habere göre Alina Boz iddialı projeden karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Boz’un yerine başarılı oyuncu Melis Sezen ile el sıkışıldı.

İlk bölümü, İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanacak dizinin 6’ıncı ve son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında ekranlara gelecek.

Kirli Kedi’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yasin Uslu oturuyor.

Milli Mücadele Dizisi “Ya İstiklal Ya Ölüm”ün çekimleri başladı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.