Alina Boz: Kendi ailemi kurmak istiyorum

Oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz gün verdiği röportajda birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu Alina Boz, geçtiğimiz günlerde kapağında yer aldığı InStyle dergisine bir röportaj verdi. Rusya’da başlayan ve Türkiye’de yaptığı oyunculukla devam eden hayatı ile ilgili konuşan Boz, “İnsanın Instagram’da 2 milyon takipçisi olması nasıl bir şey” sorusuna “Düşününce farklı bir şey gibi geldiğini biliyorum ama gerçekten çok büyük bir farkı yok. Eskiden arkadaşlarımla fotoğraflarımın altında makara yaparken artık yapamıyorum. Tek fark bu herhalde. Bir noktadan sonra yazılanları okuyamıyorsun zaten. Destek veren, motive eden de çok” yanıtını verdi.

blank
Alina Boz

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikte olan güzel oyuncu, evlilik istediğini söyledi ve “Hayatta beni en mutlu edecek şey ailemin sağlıklı olması ve kendi ailemi kurmak olur. Hayatım boyunca evleneyim ve güzel bir ailem olsun istedim. Ama böyle şeyler kısmet. Elle tutulur bir şey istiyorsan senaryo yazmak diyebilirim.” sözlerine yer verdi.

Alina Boz, Sezen Aksu’nun da gönlünü fethetti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.