Alice Müzikali, Ekim ayında da seyircisiyle buluşmaya devam edecek

Geçtiğimiz şubat ayında prömiyeri gerçekleşen ve kapalı gişe oynadığı 27 oyunla 60 bin seyirciyi ağırlayan Alice Müzikali, ekim ayında da seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim, Merve Dizdar’ın yer aldığı Alice Müzikali, gördüğü yoğun ilgi sebebiyle ekim ayında yeni eklenen tarihleriyle sahnede olacak. Alice Müzikali, 17-20-21 Ekim tarihlerinin yanı sıra 30 ve 31 Ekim’de de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

blank
Alice Müzikali

Serenay Sarıkaya’nın “Alice” olarak izleyici karşısına çıktığı, Ezgi Mola’nın Kraliçe, Enis Arıkan’ın Tavşan, Şükrü Özyıldız’ın Şapkacı, İbrahim Selim’in Kral, Merve Dizdar’ın ise Kedi rolü ile başrolleri paylaştığı müzikal, başarılı oyuncu kadrosu, 26 kişilik dans topluluğu ve yeni sezonda eklenen 3 kişilik akrobat ekibi ile yine seyirciyi büyülemeye devam ediyor.

Alice Müzikali; yenilikçi sahne ve ışık tasarımı, Illusionist ekibinin hazırladığı hologram, mapping gibi ileri dijital teknikler ile multimedya içerikleri, kuvvetli ve özgün müziği, Nil Karaibrahimgil’in Alice’ten ilham alarak yaptığı “Kuzey Yıldızı” ve “ Duy Beni” şarkıları, canlı Alice orkestrası, ve etkileyici oyuncu performansları ile izleyiciyi çok renkli bir dünyanın içine sürükleyerek sanal ile gerçek arası bir dünyada yolculuğa çıkarmaya devam edecek.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliğinde, Tuluğ Tırpan’ın müzikleri ve Beyhan Murphy’nin koreografisi, BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında ekim ayında da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’de olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.