Aliağa Sanat Günleri’nin İlk Haftası’nda Melek Mosso Rüzgarı

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’ ‘Fanatik’ isimli komedi oyunu ve binlerce Aliağalının akın ettiği Melek Mosso konseriyle başladı.

Aliağalılara iki ay boyunca unutulmaz bir kültür sanat keyfi yaşatacak olan ‘Aliağa Sanat Günleri’nin ilk haftasında Neslihan Arslan, Salih Bademci ve Nurhan Özenen’in rol aldığı “Fanatik” isimli tek perdelik oyun Aliağalı tiyatroseverlerle buluştu.

‘FANATİK’ KAHKAHAYA BOĞDU
Kimliklerimizi ve çocuklarımızı nasıl şekillendirdiğimizi taraftarlık üzerinden mizahi bir dille sorgulayan oyun izleyiciye kahkahaya dolu anlar yaşattı. Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, tiyatroseverlerle birlikte izledi.

ALİAĞALILAR MELEK MOSSO İLE COŞTU
‘Aliağa Sanat Günleri’ kapsamındaki Yaz Konserlerinin ilkinde sahne alan ünlü sanatçı Melek Mosso ise en güzel şarkılarını Aliağalılar için söyledi. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’ndaki konsere akın eden binlerce Aliağalı, Melek Mosso’nun kendine has tarzı ve sesiyle seslendirdiği şarkılara hep birlikte eşlik etti.

Konserin son bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ‘Aliağa Sanat Günleri’ne katılımlarından dolayı teşekkür ederek sevilen sanatçıya Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından el emeği ile üretilen Helvacı Kilimi hediye etti.

“SANAT DOLU GÜNLER GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Aliağamızı her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da en iyi yerlere getirmek adına kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın devlet kuruluşu olan SOCAR ile iş birliği yapma kararı aldık. Başta Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev olmak üzere tüm SOCAR yönetimine çok teşekkür ediyorum. Organizasyonda gecesini gündüzüne katan Poll Production ile kültür müdürlüğümüz personeline ayrıca teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise her şeyin en iyisine layık olan, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Aliağalılara ediyorum. İki ay sürecek sanat günlerinde sanat dolu, keyifli günler geçirmenizi diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.