Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi Toplandı

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda 5 ve 7 Nisan 2022 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı 7 maddenin meclis üyelerinin görüşüne sunulmasıyla devam etti.

Başkanlıktan Gelen Önergeler kapsamında yer alan ‘2021 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı’ Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Komisyondan Gelen Raporların ise komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne karar verildi.

İKİNCİ BİRLEŞİM YARIN

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, ikinci birleşimin 6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu. Mayıs ayı meclisi ikinci birleşimi, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.