Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu Hayatım Roman ile izleyici karşısında

Ali Poyrazoğlu, hayatından kesitleri anlattığı yeni oyunu Hayatım Roman ile izleyici karşısında. Müjdat Gezen’den Sezen Aksu’ya, Savaş Dinçel’den Haldun Dormen’e pek çok tanınmış simayı sahneye taşıyan usta oyuncu, önemli mesajlar da veriyor.

Müjdat Gezen, Sezen Aksu, Haldun Dormen, Nükhet Duru… Hepsi bu oyunda…

Ali Poyrazoğlu, yeni oyunu Hayatım Roman ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

14 Şubat’ta ilk kez oynadığı oyununda renkli yaşamından seçtiği anılarını ve hayata dair gözlemlerini paylaşan Poyrazoğlu, “Ben gerçekten sahneye doğdum,” diyerek başlıyor anlatmaya.

Anne babasıyla ilişkisinden çocukluğuna, oradan da tiyatroyla tanışmasına uzanan hayat serüveni, 2,5 saat boyunca seyirciyi bolca güldürüyor, bazen de hüzünlendiriyor.

Dostlarıyla anılarını da aktarıyor sahneden. Bu anılarda Müjdat Gezen, Sezen Aksu, Nükhet Duru, Savaş Dinçel ve Haldun Dormen başı çekiyor.

Hayata dair önemli mesajlar da veriyor usta oyuncu.

Ali Poyrazoğlu, Hayatım Roman ile yarın akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde, pazartesi akşamıysa Endless Art Taksim ‘de seyirciyle buluşacak…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.