Ali Koç’tan İsmail Kartal’a övgü

Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç, kulübün 2021 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda  geçtiğimiz sezon ocak ayından itibaren Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevini üstlenen İsmail Kartal’a emekleri için teşekkür etti.

İSTANBUL ( İGFA) – Fenerbahçe Kulübü’nün 2021 Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Ali Koç yönetimi ibra edilirken, kulübün toplam borcu 6 milyar 190 milyon lira olarak açıklandı.

Genel kurul üyelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Ali Koç, kulübe veda etmeye hazırlanan İsmail Kartal’a teşekkür ederken, ” Fenerbahçemizin için en zor günde kayıtsız şartsız, hiçbir ekonomik beklentisi olmadan elini taşın altına koydu. Çünkü İsmail Kartal, Fenerbahçe’yle var olan değil, Fenerbahçe için var olan profillerden biridir. 4 senelik görev süresi boyunca aldığımız en zor karar olduğunu söyleyebilirim. İsmail Hoca, belki de çok uzun zaman geçmeden tekrar bu camiayla yolları kesişecek, hatta kendisine de ifade ettiğimiz gibi teknik direktörlükten kariyerinden biraz ara almak isterse her zaman resmi olarak aramızda da bulunacak. İyi ki Fenerbahçe’nin İsmail Kartal gibi bir değeri var! Taraftarlarımızın tribünlerde coşkuyla söylediği gibi her futbolcuya, her teknik direktöre nasip olmayacak hatta ayık olmayacak, Fenerbahçe’nin çocuğu İsmail Kartal” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin önceki dönem teknik direktörü İsmail Kartal, “Fenerbahçe’yi hayatımız boyunca ailece seviyoruz. Ben Fenerbahçeli İsmail Kartal olduysam, bu arma sayesinde oldum. Kulübümüzün armasının anlamı bence göründüğünden, yazılandan çok daha büyüktür. Ben ve ekip arkadaşlarım Samandıra’daki boş vakitlerimizde armanın renklerinin tartışmasını yaptığımızda bunun belki de dünyada eşinin benzerinin olmadığı bir armanın olduğunu anladık ve gördük” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.