Ali Koç: Türkiye’nin en fazla şampiyon olan takımıyız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ezeli rakiplere göndermede bulunarak ”28 şampiyonlukla Türkiye’nin en fazla şampiyon olan futbol takımı Fenerbahçe, tarihten bugüne sarı lacivertimizi kalplere kazıyan başlıca unsur oldu” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fair Play Şeref Bayrağı Ödül töreninde açıklamalarda bulundu.

Ezeli rakiplere göndermede bulunan Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’nin 28 şampiyonlukla Türkiye’nin en fazla şampiyon olan takımı olduğunu belirtti.

”28 ŞAMPİYONLUKLA TÜRKİYE’NİN EN FAZLA ŞAMPİYON OLAN FUTBOL TAKIMI”

Başkan Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

”Fenerbahçe, bir spor kulübünden de öte. 28 şampiyonlukla Türkiye’nin en fazla şampiyon olan futbol takımı Fenerbahçe, tarihten bugüne sarı lacivertimizi kalplere kazıyan başlıca unsur oldu. Bunu hepimiz biliyoruz. 9 branşta faaliyet göstermekteyiz. 16 bin 615 sporcuya ev sahipliği yapmaktayız. Söz konusu vatansa Fenerbahçeliler için gerisi teferruattır.

Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil hangi takımın onun yolunda yürüdüğü önemlidir. Son 6 olimpiyata ülkemizden 520 sporcumuz katılmış. Bunun 90’ı Fenerbahçe sporcusu. Bana göre çok az. Ülkemiz için de çok az. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz. 45 madalya almışız. Bunun 5’ini ülkemize Fenerbahçeli sporcular kazandırdı. Genç bir ülkemiz var. Tesisleştik ama sporcu başarılarının çıkması için insanımıza yatırım yapmamız gerekir”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.