Ali Koç: Emre Belözoğlu sportif direktördür bizzat bana bağlı çalışacak

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu’nun görevini ilk defa açıkladı. Koç açıklamasında “Emre Belözoğlu sportif direktördür. Bizzat bana bağlı çalışacak. Tüm transferlerde Emre’nin etkisi ve payı vardır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un yaptığı açıklamalardan öne çıkan noktalar şöyle;

“Locaların yarısının açılması parası olanın girmesine yarar. Biz yüzde 30’u alabilecek bir çalışmayı yaptık. Bir taraftar olarak tarihi olan büyük kulüplerin satılmasını istemem ama ekonomik gidişat, bunu mecbur kılabilir.

“EMRE BİZZAT BANA BAĞLI ÇALIŞACAK”

Emre Belözoğlu sportif direktördür. Bizzat bana bağlı çalışacak. Tüm transferlerde Emre’nin etkisi ve payı vardır.

Faiz oranları yeniden belirlenmiş Bankalar Birliği anlaşması 2+7 yıl olarak tüm kulüpleri kapsayacak şekilde revize edildi. Yeni anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe’nin 561 milyon liralık bu yılki ödemesi 2021 Ekim’e ertelendi.”

FENERBAHÇE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Öte yandan sezona 18 transferle giriş yapan Fenerbahçe, sosyal medyayı salladı. Sarı-lacivertliler, eylül ayında toplam 8 milyon 250 bin etkileşimle, sosyal medyada Liverpool ve Arsenal gibi dev kulüpleri geride bırakarak 3. sıraya yükseldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.