Ali Edizer’den ’128 milyar nerede’ diyenlere ölüm tehdidi!

Daha önce “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapmasının ardından GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, “128 milyar nerede” diye soranları ölümle tehdit etti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası rezervlerinden 128 milyar dolar satıldığı iddiaları ve bu konudaki tartışmalar gündemdeki yerini korurken, tartışma yaratacak bir paylaşım geldi. GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, yine skandal bir paylaşımda bulundu.

Erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapan, medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, “128 milyar nerede” sorusuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, “ölüm” tehdidinde bulundu.

Edizer, “Bizim ‘buharlaştırmak’ gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi” diye yazdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.