Ali Cihan ilk solo çalışması “Derman” ile karşınızda

ALİ CİHAN “DERMAN” DEDİ…

alicihan-Kapak

Müzik adamı… Enstrümanist… Ozan… kimilerinin Ali Abisi, kimilerinin Ali Babası, uzun yıllardır müzik piyasasında sevilen bir karakter olup Multitap grubunun davulcusu olarak bildiğimiz Ali Cihan, ilk solo çalışması “Derman” ile karşınızda!

“Derman” şarkısının video klibi için yönetmen koltuğuna Serdar Börcan oturdu. Suma Han’da çekilen klipte şarkının sözlerine uygun gizemli ve puslu bir atmsofer yaratıldı.

YouTube video

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi “Vurmalı Çalgılar” bölümünde eğitim alan Ali Cihan, Multitap grubu ile “Vay Arkadaş” filmine yaptığı “Ful Depo” şarkısı ile ilk kez mikrofon başına geçti. Hem yorumu hem de karakteri ile dinleyiciler tarafından çok beğenilen Ali Cihan’ın, ciddi bir hayran kitlesi oluştu. Bu süreçte grubu ile birçok işe imza atan Ali Cihan, uzun bir aradan sonra bu sefer sözleri kendisine ait ilk solo çalışması “Derman” isimli şarkısını Sony Music etiketi ile dijital platformlardan paylaşıyor. Şarkının bestesi Multitap grubundan Taçkın Bilal’e ait şarkının perdesiz gitar kayıtlarında Ali Cihan’ın yakın dostu ünlü müzisyen Mehmet Erdem de yer alıyor.

YouTube video

“Derman” şarkı tüm dijital platformlarda video klibi ise sanatçının YoutubeVevo sayfasında ve müzik kanallarında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.