ALİ BABACAN: ‘Tek maaşla geçinmek çok zorlaştı’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Nallıhan’da esnafı ziyaret etti. Babacan’a AK Parti Gençlik Kolları ilçe başkanlığı yaptığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a “Siz ekonomi bakanıyken hızlıydık. İyiydi. Şimdi ben kamuda işçiyim. Şu an izindeyim. Ek iş yapıyorum. Şimdi yaka silkiyoruz” dedi. Babacan bunun üzerine “Zor… Ne yapacaksın? Tek maaşla geçinmek çok zorlaştı” ifadelerini kullandı.

‘Susamlı simide parası yetmedi’

Babacan, ekonomik krizi simit alan bir vatandaşı göstererek anlattı. Babacan’ın “Susamlısına parası yetmedi, susamsızını alıyor. Susamlı simit 5 lira” sözleri üzerine simit alan vatandaş “Hanım burada, yoksa yemem. Aç giderim” dedi.

‘Bu hükûmet oldukça zamlar durmaz’

Babacan, esnafın “Başkanım bu zamlar dursun istiyoruz. Aldığım hiçbir malı bir daha yerine koyamıyorum” sözlerini şöyle yanıtladı:

“Bu hükûmet iş başında olduğu sürece zamların durması mümkün değil. Ekonomiyi ayakta tutan adalettir. Adalet olmayınca ekonomi ayakta durmaz. Mümkün değil.”

‘Altılı masada altı parti tek parti olmadı’

Babacan ayrıca bir vatandaşın “Altılı masadan ayrılın, biz sizi tek başınıza iktidara getirelim sözlerini “Demin çay içtik, ‘Sakın ha ayrılmayın’ diyorlar. Kimi öyle, kimi böyle diyor. Biz DEVA Partisi olarak ayrı bir partiyiz. Altılı masaya oturunca altı parti birleşip tek parti olmadı” diye yanıtladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.