Ali Atay, Hazal Kaya ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Ali Atay, Hazal Kaya ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ölümlü Dünya’ filmi bu hafta vizyona giren Ali Atay, sevgilisi Hazal Kaya için, “Duyguları çok güçlü” diyerek “İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Zeki insanlarda olduğu gibi yeteneğinden korkuyor” ifadelerini kullandı.

Ölümlü Dünya filminde ikinci kez yönetmen koltuğuna oturan Ali Atay, yeni filmini, özel hayatını bilinmeyenlerini Hürriyet’ten Hakan Gence’ye anlattı.

Çok sık röportaj vermemesinin nedeni sorulan Ali Atay; “son derece iyi niyetle söylediğim bir şey karşıma dev bir problem yumağı olarak çıkabiliyor” şeklinde yanıt verdi.

Hazal Kaya ile gözlerden uzak yaşadığı birlikteliği ile ilgili “Bizim bununla ilgili insanlara bir şey söylemeye ihtiyacımız yok ki! Böyle çok mutluyuz.” diyen Ali Atay; sevgilisini oyuncu olarak bir filminde oynatmak isteyip istemediğinin sorulması üzerine ise şöyle konuştu:

“Hazal’ın duyguları çok güçlü. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Bunu söylediğim için rahatsız olacak ama bütün yüksek yetenekli ve zeki insanlarda olduğu gibi yeteneğinden korkuyor aslında inanılmaz güzel şarkı söylüyor, aşırı komik… Yine de bunlarla ilgili korkuları var. Ben onunla çalışmayı çok isterim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.