Ali Atay: Çocuğumuz çok şükür sağlıklı doğdu, Hazal da gayet iyi

Geçen hafta anne ona Hazal Kaya’nın eşi ünlü oyuncu Ali Atay, görüntülendiği Cihangir’de baba olmak ile ilgili konuştu.

Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu, “Çocuğumuz çok şükür sağlıklı doğdu, Hazal da gayet iyi. Her şey yolunda teşekkür ederim. Tarifi mümkün olmayan bir duygu, ilk kez yaşadığımız için anlatamam. Henüz babalık duygusunu anlamış değilim, çok taze.” dedi.

Geçtiğimiz hafta baba olan Ali Atay, doğumdan sonra ilk kez Cihangir’de görüntülendi. Babalık hakkında konuşan Atay, “Çocuğumuz çok şükür sağlıklı doğdu, Hazal da gayet iyi. Her şey yolunda teşekkür ederim. Tarifi mümkün olmayan bir duygu, ilk kez yaşadığımız için anlatamam. Henüz babalık duygusunu anlamış değilim, çok taze.” dedi.

blank

Filmden memnun

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Cinayet Süsü filminin yönetmeni Ali Atay, filmin gişede gördüğü yoğun ilgiden memnun görünüyor. Cihangir’de görüntülenen yakışıklı oyuncu, “Filmin gördüğü ilgi memnun etti. Yeni film için hazırlıklara başlayacağız.” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.