Aleyna Tilki’ye takipçilerinden sert sözler!

Şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde üniversite eğitimi için ABD’ye gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Tilki, dilini çıkarttığı fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı. Takipçileri tarafından eleştirilen genç şarkıcıya, “Dil öğrenmeye gitmiş gerçekten” gibi yorumlar yapıldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla olay olan Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Tilki, Instagram hesabından dili dışarıda verdiği pozu “Günaydın” pozuyla paylaştı.

“DİL ÖĞRENMEYE GİTMİŞ GERÇEKTEN”

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle bol bol fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, karelerine düştüğü yorumlarla da dikkat çekiyor. Ancak genç şarkıcı bu defa dili dışarıda verdiği pozla gündemde. Tilki’nin “Günaydın” notunu düştüğü kareye bazı takipçileri “Dil öğrenmeye gitmiş gerçekten” yorumlarıyla şarkıcıyı eleştirdi.

blank
Aleyna Tilki
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.