Aleyna Tilki’nin kazancı dudak uçuklattı

Aleyna Tilki yeni bir reklam anlaşması yaptı. Son dönemde şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğa da soyunan genç ismin alacağı ücret dudak uçuklattı.

Geçtiğimiz hafta Maldivler’de deniz ve güneşin tadını çıkaran Aleyna Tilki, İngilizce parçası ‘Retrograde’ ile gündemde kalmaya devam ediyor. Hürriyet’tin haberine göre; Aleyna Tilki, son şarkısı ile gelen başarısını reklam sektöründe de gösteriyor.

Daha önce bir jean ve dondurma markaları için kamera karşısına geçen ve yüksek bütçeler alan Tilki, bu kez meyve suyu markasıyla anlaştı. Genç şarkıcı, bir yıllık anlaşma yaptığı markadan 1 milyon 700 bin TL alacak.

Geçtiğimiz yıl bir dondurma firmasının reklamında oynayan Aleyna Tilki’nin 1 milyon 500 bin TL aldığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından açıklama yapan şarkıcı, “Yazılan ücretten daha fazla aldım. Bağış yapıyorum, kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Bağış yapmayı çok seviyorum” diye konuşmuştu.

“KONYA’DA DOĞMAK ÇOK ŞEY KATTI”

Her fırsatta dünya starı olacağını dile getiren genç popçu, NR1 Türk FM’e konuşmuş, kendisini dünya starlarından ayıran şeyin Konya’da doğması olduğunu söylemişti.

“Amerika’da doğmuş olsaydın her şey daha farklı olur muydu?” sorusuna Tilki, “Daha kötü olurdu. Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan bir farkım kalmazdı. Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, bana çok şey kattı. Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni kendine has bir tip olmam. Yurt dışındaki insanlar da bu konuya çok ilgi gösteriyor. Beni dünya starlarından ayıran şey; bence Konya’da doğmuş olmamdır. Başlangıcım yurt dışında olsaydı bu kadar özel bir sanatçı olamazdım” yanıtını vermişti.

“BELKİ CANLARI SIKILIYORDUR”

Kıskanıldığı için eleştirildiğini savunan Aleyna Tilki, “Ben dünyayı gezerken insanlar evinde oturuyor. Bilmiyorum, belki canları sıkılıyordur. Yaptığım her işi, söylediğim her işi kalbimden geldiği için yapıyorum. Samimiyetime güvendiğim için eleştirilerin kıskançlıktan başka bir şey olamadığını düşünüyorum” açıklamasını yapmıştı.

Başarılı şarkıcı, “Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı. Sağ olsunlar bana bu desteği verdiler” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.